GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Atatürk Ortaokulu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Türk milletinin gücü ve birliğine dayanarak, tam bağımsız bir devlet kurmak için,  adım atmalarının yıldönümünün haklı gururunu yaşıyoruz. 19 Mayıs; Türkiye’nin bağımsızlığa duyulan inancın meşalesidir.

Bugün milletimiz için tarihlerini değiştiren stratejik bir adımdır. “Milletin bağrında temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugünü gençlere armağan etmiştir. Bizlere düşende Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençlere gereken bilgi ve birikimi vermemizdir.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını içtenlikle kutluyoruz.

19-05-2023

Yayın: 19.05.2023 - Güncelleme: 19.05.2023 13:28 - Görüntülenme: 236